Despre mine

Ploiesti, Romania
Hmm....ciudat. Mereu mi s-a părut destul de complicat să vorbesc despre mine, să mă descriu. Nu ştiu de ce , poate pentru că nu ştiu de unde să încep, cu ce să încep şi nici ce vor ceilalţi să afle mai exact despre mine sau doar pentru că nici eu nu ştiu exact cum sunt şi ce aş putea spune totuşi despre mine. Dar o sa încerc să-mi fac o scurtă descriere. Nu vreau să folosesc clişee de genul: sociabilă, dinamică, spirit de echipă, bla bla bla...O să vă spun că îmi place să fiu înconjurată de lume, îmi place să se ţină cont de părerea mea, ma atrag misterele şi chestiile dubioase, nu-mi place ploaia, urasc frigul, prefer vara, am o manie pentru cercei, vorbesc destul de mult uneori, iar alteori mai deloc, sunt foarte curioasă, ador marea, îmi place să fiu remarcată, sunt destul de calmă şi pot să am multă răbdare ... ar mai fi multe de spus, dar mă opresc aici momentan. Părţi din mine se vor vedea prin cuvinte.

sâmbătă, 19 septembrie 2009

Reţeta unei declaraţii de dragoste

Ai nevoie de: un respondent, sentimente de dragoste cam câte încap într-o inimă îndrăgostită, 2-3 lacrimi, 3 l de entuziasm, 2,5 kg de zâmbete, 2 linguri de răbdare, jumătate de pachet de cuvinte siropoase, un vârf de cuţit de sare, inspiraţie cât cuprinde şi 4 aluzii.


Se alege un castron în funcţie de marimea dragostei, se pune un sfert din pachetul de cuvinte siropoase şi cei 3 litrii de entuziasm se freacă bine pâne se obţine o spumă, se presar câteva zâmbete şi se adaugă cele două linguri de răbdare. După ce ai amestecat bine conţinutul adaugi sarea şi scoţi din inimă toate sentimentele de dragoste de care eşti capabil, pui inspiraţie cât cuprinde amesteci bine şi presari iarăşi zâmbete până le epuizezi, amesteci bine cu o lingura în tot acest timp. Adaugi restul de cuvinte siropoase şi lacrimile şi laşi totul să crească până ajunge la nivelul castronului. Între timp pui la fiert respondentul cu aluziile. După ce respondentul a fiert îi torni compoziţia. Se serveşte cu priviri duioase şi săruturi pasionale. Savurare plăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu